RITMISCHE DRUKPUNTMASSAGE 

 

Deze soort massage is ideaal voor mensen met rug-, schouder- of nekklachten, maar ook voor hen die graag een wat steviger type massage verkiezen. De technieken die ik hierbij hanteer zijn een versmelting tussen Oost en West: shiatsu drukpunten, aromatherapie, dieptemassage en relaxatiemassage. De duimen, kneukels en elleboog zijn hierbij mijn voornaamste tools om dadelijk een verbeterde stroming te brengen in de bloedcirculatie en ook om de ruggengraat te versterken. Andere manuele therapieën zoals relaxatie, lymfedrainage en voetreflexmassage kunnen vlot met elkaar gecombineerd worden op aanvraag, dan maken we daar met genoegen extra tijd voor vrij (;

 

 

als voorbereiding massage met verwarmde olie
als voorbereiding massage met verwarmde olie
Na de voorbereiding krijgt drukpuntmassage een steviger accent
Na de voorbereiding krijgt drukpuntmassage een steviger accent

Bij tweewekelijkse herhaling scoort dit type behandeling heel goed bij chronische pijn en aandoeningen zoals fybromyalgie, CVS, hernia's, ischia's, reuma, depressies, slapeloosheid en ademhalingsproblemen. Kortweg véél klachten die door de meeste reguliere dokters als onomkeerbaar of ongeneeslijk worden beschouwd. Ook bij acute rugspanning werkt dergelijke behandeling uitstekend. Hiermee ga ik niet beweren dat ik dergelijke problemen kan genezen, maar eerder het standpunt aannemen dat het individueel genezingsproces via natuurlijke weg enorm kan ondersteund worden. Bij een opeenvolging van behandelingen kan men spreken van doeltreffende resultaten zoals vermindering van storende pijnen en een meer blijvend gevoel van ontspanning, aanvaarding en flexibiliteit.

 

Maandelijkse herhaling geeft dikwijls al goede resultaten bij allerlei nek- en rugklachten, overmatige stress, innerlijke onrust, slechte bloedcirculatie, slaapproblemen enz. Ook voor sporters is deze massage een zeer goede aanvulling op hun fysieke training, zelfs voor beroepsatleten.

 

 

  Matthias Mareen

gsm: 0484.23.78.47

Natural Health Care

E-mail: delevensboom@riseup.net

de Lotus staat voor eeuwige vernieuwing & de bladeren voor universele éénheid in variëteit
de Lotus staat voor eeuwige vernieuwing & de bladeren voor universele éénheid in variëteit