HOLISTISCHE MASSAGE

 

 

Deze combinatiemassage is ideaal voor mensen met rug-, schouder- of nekklachten. Het brengt een betere circulatie in de energiebanen. Aanrader voor hen die graag een wat steviger type massage verkiezen, maar ook een zacht accent is mogelijk. De technieken die ik hierbij hanteer zijn een versmelting tussen Oost en West: Shiatsu of Marma drukpunten, gepersonaliseerde Aromatherapie, Dieptemassage en Relaxatiemassage. De duimen, kneukels en elleboog zijn hierbij mijn voornaamste hulpmiddelen om dadelijk een verbeterde stroming te brengen in uw bloedcirculatie en om de ruggengraat te versterken. Holistische therapieën zoals Relaxatie, Manuele Lymfedrainage en Voetreflexmassage worden vlot met elkaar gecombineerd, daar maken we graag extra tijd voor vrij.  

 

Als voorbereiding optioneel massage met warme olie
Als voorbereiding optioneel massage met warme olie
De Lotusbloem staat voor éénheid in verscheidenheid
De Lotusbloem staat voor éénheid in verscheidenheid

Bij tweewekelijkse herhaling scoort dit type behandeling heel goed bij chronische pijn(en) en aandoeningen zoals fybromyalgie, CVS, hernia's, ischia's, reuma, depressies, slapeloosheid en ademhalingsproblemen. Kortweg véél klachten die door de meeste reguliere dokters als onomkeerbaar worden beschouwd. Ook bij acute rugspanning werkt dergelijke behandeling uitstekend. Hiermee ga ik niet beweren dat ik deze problemen kan genezen, maar eerder het standpunt aannemen dat het individueel genezingsproces via natuurlijke weg enorm kan ondersteund worden. Bij een reeks behandelingen (6 tot 9) kunnen we spreken van doeltreffende resultaten zoals vermindering van storende klachten en een meer blijvend gevoel van ontspanning, aanvaarding en lichamelijke flexibiliteit.

 

Maandelijkse herhaling geeft dikwijls al goede resultaten bij allerlei nek- en rugklachten, overmatige stress, innerlijke onrust, slechte bloedcirculatie, slaapproblemen enzovoort. Ook voor sporters is deze massage een fantastische aanvulling op hun fysieke training, zelfs voor beroepsatleten. Probeer eens een behandeling uit (;

 

 

  Matthias Mareen

gsm: 0484.23.78.47

Holistic Health Care

E-mail: info@levensboomtherapie.be