Individuele behandelingen:

  • Anti-stress behandeling basis (vanaf €45/u)
  • Anti-stress behandeling in combinatie met andere therapieën

 

Mail me eventueel uw gezondheidsklachten door dan wordt de eerste consultatie nog vlotter afgestemd op uw maat (;

 

 

 

Informatief

 

Een groot deel van de westerse wereld staat onder steeds groeiende stress, het lijkt alsmaar moeilijker om elkaar in de ogen te kijken en bijna iedereen is vertrouwd met het dagelijks gebruik van een smartphone, tablet, laptop of pc. We kunnen er niet aan onderuit want overal in de omgeving staan zendmasten en WiFi is de normaalste zaak van de wereld om binnenshuis te gebruiken en bijna overal op publieke plaatsen. (tram, trein, café, restaurant, bibliotheek,..) Dit terwijl er voldoende onafhankelijke onderzoeken gedaan zijn naar de gevolgen van de alsmaar grotere verstoring van het aardmagnetisch veld door telecommunicatie. Ook het menselijk energieveld ondervindt hier een directe invloed van, waar de ene mens gevoeliger op reageert dan de andere. Informeer u over hoe u zich hiervoor kan beschermen. Beter voorkomen dan genezen zegt de gekende spreuk. Bij mij kan u terecht voor orgoniet of edelsteenhangers en armbanden uit 100% koper om u te beschermen tegen schadelijke straling en negativiteit uit de buitenwereld. Gebruik de f.lux applicatie om het blauwe vermoeiende licht van het LCD-scherm van uw I-phone, smartphone of pc te reduceren, u kan dit gratis downloaden. https://justgetflux.com/

 

De levensboom verwerpt multimedia niet maar stelt zich wel kritisch op ten opzichte van draadloze technologieën die gewoonweg geen gunstige uitwerking kunnen hebben op het menselijk mechanisme. Het is nooit bewezen dat deze apparaten en/of functies volkomen veilig zijn voor de mens terwijl men in feite een tegenovergestelde houding aanneemt. Als het niet concreet aangetoond is dat het kankerverwekkend of schadelijk is op korte of lange termijn, mag het grootschalig in de handel gebracht worden. In werkelijkheid blijkt dat er veel conclusies  uit wetenschappelijke onderzoeken niet ernstig genomen zijn of genegeerd worden en dus geen bijkomende oplossingen als gevolg hebben. Gebruik WiFi liefst zo weinig mogelijk, glasvezelkabels kunnen nog steeds overal in huis hun nut bewijzen en zijn veel minder agressief voor de gezondheid. Onderstaande fragment toont enkele interessante onderzoeken over de connectie tussen buitensporige groei van candida in het menselijk lichaam & straling.

 

De volledige docufilm noemt: "Candida: bron van ziekte". (klik de titel om rechtstreeks te bekijken, hieronder reeds een fragment) 

 

Hier nog een engelstalige link naar een video over het gevaar van 5G straling: https://www.youtube.com/watch?v=TPC3hSx4Yzc 

Bij mij kan u terecht om alle mogelijke stresserende situaties te bespreken en eventueel op een natuurlijke manier te behandelen. Vele symptomen, klachten of storende aandoeningen staan rechtstreeks in verband met de overvloed aan stress in onze geest of in onze omgeving. Eén van de eerste zaken die ik als therapeut uitgebreid analyseer zijn de omgevingsfactoren en mentale ingesteldheid van mensen die op consultatie komen. Deze kleuren immers een groot deel van onze  dagdagelijkse waarneming en kunnen bij mij op een inzichtelijke manier benadert worden. Dus zowel voor acute stress als voor chronische stress-gerelateerde problemen kan ik als complementair therapeut iets voor u betekenen.

 

Enkele voorbeelden van gepaste therapieën zijn: Relaxatie, Massage,  Manuele lymfedrainage, Klanktherapie

 

Maar ook individueel voedingsadvies kan hierbij een relevant onderdeel vormen in een complementair therapieplan. Complementair betekent "aanvullend", in dit geval kunnen dergelijke therapieën een essentieel onderdeel vormen bovenop de begeleiding via de klassieke geneeskunde. Meer en meer dokters sturen cliënten door naar kinesisten, osteopaten of therapeuten om ook het heilzame lichamelijk aspect van gezondheidszorg te benaderen. Ik behandel zowel op lichamelijk als op psychish niveau, het is de kunst van beide te integreren zonder te verdwalen in details.

 

 

PS: Het is aanbevolen om voor duurzame stressbeheersing met een regelmaat van minimum 2 maal per maand op consult te komen. Dit om betere resultaten te bekomen, zowel op relatief korte als op langere termijn. Bij ernstige aandoeningen of chronische pijn is tijdelijk wekelijkse behandeling aanbevolen. De mensen die deze raad opvolgen krijgen automatisch de beste resultaten omdat ze bovendien ontvankelijker worden voor de gerichte uitwerking van de complementaire behandelingen.