Individuele behandelingen:

  • Anti-stress behandeling basis (vanaf €45/u)
  • Anti-stress behandeling in combinatie met andere therapieën

Mail me eventueel uw gezondheidsklachten door dan wordt de eerste consultatie nog vlotter afgestemd op uw maat (;

 

 

 

Informatief

 

Een groot deel van de westerse wereld staat onder steeds groeiende stress, het lijkt alsmaar moeilijker om elkaar in de ogen te kijken en bijna iedereen is vertrouwd met het dagelijks gebruik van een smartphone, tablet, laptop of pc. We kunnen er niet aan onderuit want overal in de omgeving staan zendmasten en WiFi is de normaalste zaak van de wereld om binnenshuis te gebruiken en bijna overal op publieke plaatsen. (tram, trein, café, restaurant, bibliotheek,..) Dit terwijl er voldoende onafhankelijke onderzoeken gedaan zijn naar de gevolgen van de alsmaar grotere verstoring van het aardmagnetisch veld door telecommunicatie. Ook het menselijk energieveld ondervindt hier een directe invloed van, waar de ene mens gevoeliger op reageert dan de andere. Als er in de mainstream media iets over dit thema wordt gepubliceerd is het altijd in het voordeel van de fabrikanten en wordt cruciale info verborgen gehouden. Informeer u over hoe u zichzelf en uw omgeving kan beschermen. "Beter voorkomen dan genezen" zegt de gekende spreuk. Bij mij kan u terecht voor orgoniet of edelsteenhangers en armbanden uit 100% koper om u te beschermen tegen schadelijke straling en negativiteit uit de buitenwereld. Gebruik de f.lux applicatie om het blauwe vermoeiende licht van het LCD-scherm van uw I-phone, smartphone of pc te reduceren, u kan dit gratis downloaden.  https://justgetflux.com/

 

De levensboom verwerpt multimedia niet maar stelt zich wel kritisch op ten opzichte van draadloze technologieën die gewoonweg geen gunstige uitwerking kunnen hebben op het menselijk mechanisme. Het is nooit bewezen dat dergelijke apparaten volkomen veilig zijn voor mens en dier terwijl men in feite een tegenovergestelde houding aanneemt: Als het niet concreet aangetoond is dat het kankerverwekkend of schadelijk is op korte termijn, mag het grootschalig in de handel gebracht worden. In werkelijkheid blijkt dat er veel conclusies uit wereldwijde onderzoeken niet ernstig genomen zijn of gewoonweg genegeerd worden om commerciële redenen net zoals het verhaal van de microgolf oven. Gebruik WiFi liefst zo weinig mogelijk, glasvezelkabels kunnen nog steeds overal in huis hun nut bewijzen en zijn veel minder agressief voor de gezondheid. Onderstaande fragment toont enkele interessante onderzoeken over de connectie tussen buitensporige groei van candida in het menselijk lichaam & straling in onze directe omgeving.

 

De volledige docufilm noemt: "Candida: bron van ziekte". (klik op de titel om rechtstreeks te kijken, hieronder reeds een fragment) 

 

Vele symptomen, klachten of storende aandoeningen staan rechtstreeks in verband met de overvloed aan stress in onze geest of nabije omgeving. Eén van de eerste zaken die ik als therapeut uitgebreid analyseer zijn de omgevingsfactoren en mentale ingesteldheid van mensen die op consultatie komen. Deze vormen immers een groot deel van onze  dagdagelijkse waarneming en kunnen op een inzichtelijke manier benadert worden. Dus zowel voor acute stress als voor chronische stress-gerelateerde problemen kan ik als holistisch therapeut iets voor u betekenen.

 

Enkele voorbeelden van gepaste therapieën zijn ~ Relaxatie, Massage,  Manuele lymfedrainage & Klanktherapie

 

Maar ook individueel voedingsadvies kan hierbij een relevant onderdeel vormen in een complementair therapieplan. Complementair betekent "aanvullend", in dit geval kunnen natuurlijke therapieën een essentieel onderdeel vormen bovenop begeleiding via klassieke geneeskunde. Meer en meer dokters sturen hun cliënten door naar kinesisten, osteopaten of holistische therapeuten om ook het heilzame lichamelijk aspect van gezondheidszorg te benaderen. Ik behandel zowel op lichamelijk als op psychisch niveau, het is de kunst van beide te integreren zonder te verdwalen in details. Tijd nemen om te luisteren wat er echt in u omgaat vind ik een belangrijk element.