Gastro-intestinale therapieën

 

Via gespecialiseerde laboratoria kunnen we, in samenwerking met een dokter, de algehele toestand van uw immuniteit nagaan. Het gaat hier om een holistische darmscreening die via één of meerdere stalen van feces (=ontlasting) een zéér grondige analyse kan weergeven van uw gezondheid.

 

Vooral de toestand van het darmslijmvlies, bacterieel evenwicht van de darmflora en het al dan niet aanwezig zijn van schadelijke parasieten en/of overgroei van schimmels (zoals candida en aspergillus) zijn zeer belangrijk bij het opvolgen van cliënten met een chronisch gezondheidsprobleem. Maar ook preventief kan dergelijk onderzoek uiterst interessant zijn om gevaarlijke pathogenen in een vroeg stadium op te sporen in het maag-darmkanaal en deze op een natuurlijke manier te elimineren. De nabehandeling loopt meestal verspreid over meerdere maanden en geeft extra mogelijkheden om via individueel aangepaste voeding en/of verse kruiden de kans op volledig herstel sterk te vergroten. 

 

PS: Ook via uw bloedgroep en kinesiologische testen kunnen we  voedingsintoleranties opsporen en middelen aanbevelen die bij jou passen.