Dit is het gastenboek van "De Levensboom: HOLISTIC HEALTH CARE" hier kunnen mensen feedback geven of hun ervaring delen met andere bezoekers van mijn website ✦

 

Ceci est le livre d'or de "l'Arbre de vie: LA MAISON DE NATUROPATHIE". Je vous invite de partager votre expérience personelle du traitement avec les autres visiteurs ✦ Merci beaucoup

 

Welcome in my guestbook, please leave a comment or a few words that u want to share with the visitors of my webpage ✦

 

Commentaren: 11
 • #11

  David Mareen (vrijdag, 05 juli 2024 16:25)

  Matthias is mijn broer en hij kent mijn innerlijke energie heel goed. Hij heeft mij al veel behandelingen gegeven. Persoonlijk vind ik de oorkaarsbehandeling en de ayurvedische massage het beste. Je raakt dan volledig in extase door de Indiase technieken. Matthias straalt veel liefdevolle energie uit, waardoor je volledig tot rust kunt komen en jezelf leert kennen tijdens een behandeling.

  Echt een aanrader dus!

 • #10

  Roos (donderdag, 26 mei 2022 18:45)

  Ik raad deze bijzondere behandeling sterk aan, het is veel meer dan een massage, het is een heling, zowel spiritueel als lichamelijk waarbij stemvorken en klanken worden gebruikt . Je wordt ondergedompeld in een heel serene sfeer met zachte muziek en de voor jou perfect passende oliën . Matthias is een Sereen , respectvol en Holistisch persoon die ik ten zeerste aanraad .

 • #9

  Van Oppens Luc (dinsdag, 26 oktober 2021 19:16)

  Neem je tijd Niet meer evident tegenwoordig
  Bij Mathias kan dit wel !
  Heerlijk relaxen

 • #8

  Isabelle (zondag, 02 mei 2021 22:46)

  Dankjewel Matthias, zowel lichamelijk en geestelijk werd ik ondergedompeld in een verzachtende reis. Die je steeds intuitief aanvoelde en bijstuurde. Een aanrader voor iedereen die eventjes diep wil ontspannen en tot een innerlijke rust wil komen.

 • #7

  Djoels (vrijdag, 26 februari 2021 13:40)

  Wauw! Wat een ervaring! Het was helemaal nieuw voor me maar zeker voor herhaling vatbaar.
  �❤️

 • #6

  Françoise (donderdag, 17 januari 2019 07:56)

  Un massage plein de créativité qui invite à un voyage au cœur de soi. Un soin qui réveille le "précieux", la Vie dans chacune de mes cellules. Mon cœur est touché. Gratitude.

 • #5

  greg (maandag, 14 januari 2019 09:55)

  vraiment relaxant,a chaque fois un plaisir,a la fin du massage on ouvre les yeux et tout parait different...les tensions sont partie et l apaisement regne...Merci Matthias

 • #4

  van mosselbeen dominique (maandag, 14 november 2016 08:57)

  je recommande a tout le monde de faire un massage
  c'est très bon pour santé physique et mental merci pour tout

 • #3

  Joost (vrijdag, 11 november 2016)

  De sound therapy van de levensboom is een onvergelijkbare, ontspannende behandeling. Stress verdwijnt als sneeuw voor de zon.

 • #2

  David (woensdag, 09 november 2016 16:46)

  Een eenvoudige maar gastvrije praktijk. De behandelingen zijn rustgevend, ze worden dan ook gegeven met liefdevolle aandacht! Zeker aan te raden dus als je tot innerlijke rust wil komen.

 • #1

  Ellen (donderdag, 03 november 2016 13:32)

  Dankuwel voor de deugddoende massage en oorkaarstherapie!
  Ontspanning gegarandeerd! Graag tot een volgende afspraak!