Neem rustig een kijkje in mijn gevarieerd aanbod aan massages. Indien je toch nog vragen hebt, telefoneer of mail me dan vrijblijvend.  Oliemassages zijn helend en hartverwarmend terwijl massage bovenop de kleren meestal een zeer gestructureerd maar tegelijk intuïtief accent heeft. De holistische massage is in eerste plaats gericht op directe relaxatie en betere stroming van vitale energie. Een massage geven we in eerste plaats aan onszelf cadeau maar dit kan eveneens aan vrienden, kennissen of familie geschonken worden als gebaar van respect.

 

" Zorg dragen voor je lichaam, is je ziel zin geven om erin te wonen "

 

 

RELAXATIE-MASSAGE

 

Ontspanningsmassage is geschikt voor hen die houden van een iets rustiger accent. De massage geeft vooral aandacht aan het ontspannen van de spieren en legt iets minder de focus op de bloedcirculatie dan bijvoorbeeld dieptemassage.  Technieken om de algehele doorstroming te verbeteren brengen een sterkere toevoer van bloed naar de vitale organen waardoor het verdwijnen van spanning spontaan kan plaatsvinden. Men kan kiezen uit licht verwarmde ayurvedische olie, neutrale olie of gepersonaliseerde aromatherapie (= zelf samengestelde oliemengeling). Ook de rustgevende achtergrondmuziek kan aangepast worden naargelang uw persoonlijke voorkeur, steeds benieuwd naar uw keuze ◊ ◊ ◊ Wereldmuziek ◊◊◊ Oosterse meditatieve muziek ◊◊◊ Relaxatiemuziek of liever massage in stilte? 

 

HOLISTISCHE MASSAGE

 

Deze massage is ideaal voor mensen met rug-, schouder- of nekklachten. Aanrader voor hen die graag een wat steviger type massage verkiezen, maar ook een zacht accent is steeds mogelijk. De technieken die ik hierbij hanteer zijn een versmelting tussen Oost en West: Shiatsu of Marma drukpunten, Aromatherapie, Dieptemassage en zuiver Relaxatiemassage. De duimen, kneukels en elleboog zijn hierbij mijn voornaamste hulpmiddelen om dadelijk een verbeterde bloedcirculatie te bevorderen en om de ruggengraat te versterken. Zelf noem ik dit "ritmische massage" omdat ik met een constant ritme het lichaam masseer en wegens de aangepaste muziek en de klanken die ikzelf spontaan vermeng met deze sessie.

 

Complementaire therapieën zoals Bio-relaxatie, Manuele Lymfedrainage en Voetreflexmassage worden met elkaar gecombineerd indien nodig, we maken daar graag de nodige tijd voor vrij. 

 

 

"Good massage are hard to find, harder to leave and impossible to forget"

 

 

 

 Hoe krijgt u betere resultaten uit uw behandelingen?

 

Bij tweewekelijkse herhaling scoort dit type behandeling heel goed bij chronische pijn(en) en aandoeningen zoals fybromyalgie, CVS, hernia's, reuma, depressies, slapeloosheid en ademhalingsproblemen. Kortweg véél klachten die door de meeste reguliere dokters als onomkeerbaar worden beschouwd. Ook bij acute rugspanning werkt dergelijke behandeling uitstekend. Hiermee ga ik niet beweren dat ik deze problemen kan genezen, maar eerder het standpunt aannemen dat het individueel genezingsproces via natuurlijke weg enorm kan ondersteund worden. Bij een reeks behandelingen (6 tot 9) kunnen we spreken van doeltreffende resultaten zoals vermindering van storende klachten en een meer blijvend gevoel van ontspanning, zelfaanvaarding en lichamelijke flexibiliteit.

 

Maandelijkse herhaling geeft dikwijls al goede resultaten bij allerlei nek- en rugklachten, overmatige stress, innerlijke onrust, slechte bloedcirculatie, slaapproblemen enzovoort. Om de 2 weken geeft de allerbeste resultaten aangezien zo het zelfgenezend systeem snel versterkt word. Ook voor sporters is deze massage een fantastische aanvulling op hun fysieke training, zelfs voor beroepsatleten. Probeer eens een reeks uit, zo krijgt u vermindering!

 

 

SPORTMASSAGE (vanaf 30 minuten)

 

Deze specifieke massage geeft vooral aandacht aan het losmaken en verwarmen van de spieren. Bovendien stel ik zelf mijn massageolie samen die naargelang uw huidtype een reinigende, re-hydraterende, verkoelende of verwarmende werking heeft.  Essentiële oliën geven een krachtige boost aan deze verzorgende sportbehandeling. 

 

Hierbij enkele klachten die we zo natuurlijk mogelijk weten te behandelen: rugpijn, nek of schouderpijn, tendinitis, spierpijn, gewrichtsklachten, kwetsuren, ontstekingen (acuut of chronisch), moeizame vetverbranding, vermoeidheid ...

 

 

Prijslijst sportmassages

  • Korte sportmassage: rug + armen of benen (30min)              30 euro
  • Uitgebreide sportmassage: nek + rug + armen + benen        55 euro
  • Hotstone massage + spierverzorging met verwarmde olie  65 euro

 

Mogelijkheden voor sporters