Neem rustig een kijkje in mijn gevarieerd aanbod aan massages. Indien je toch nog vragen hebt, telefoneer of mail me dan vrijblijvend.  Oliemassages zijn helend en hartverwarmend terwijl sessies bovenop de kleren meestal een zeer toegankelijk maar tegelijk intuïtief accent hebben. De holistische massage is in eerste plaats gericht op directe relaxatie en betere stroming van levensenergie. Een massage geven we in eerste plaats aan onszelf cadeau maar dit kan eveneens aan vrienden, kennissen of familie geschonken worden als gebaar van respect.

 

" Zorg dragen voor je lichaam, is je ziel zin geven om erin te wonen "

 

 

RELAXATIE-MASSAGE

 

Ontspanningsmassage is geschikt voor wie houdt van een iets rustiger accent. Deze massage geeft vooral aandacht aan het ontspannen van de spieren en legt minder focus op de bloedcirculatie dan bijvoorbeeld dieptemassage. Technieken om de algehele doorstroming te verbeteren brengen een sterkere toevoer van bloed naar de vitale organen waardoor het opheffen van spanning spontaan kan plaatsvinden. Selecteer indien nodig zelf de lichaamsdelen die voorkeur krijgen: nek, schouders, armen, rug, benen, voeten, buik en/of aangezicht. Alles wordt afgestemd en u kan kiezen uit licht verwarmde ayurvedische olie, neutrale olie of gepersonaliseerde aromatherapie (= zelf samengestelde oliemengeling).

 

HOLISTISCHE MASSAGE

 

Deze massage is ideaal voor mensen met rug-, schouder- of nekklachten. Aanrader voor hen die graag een wat steviger type massage verkiezen, maar ook een zacht accent is steeds mogelijk. De technieken die ik hierbij hanteer zijn een versmelting tussen Oost en West: Shiatsu of Marma drukpunten, Aromatherapie, Dieptemassage en  Relaxatiemassage. De duimen, kneukels en elleboog zijn hierbij mijn voornaamste hulpmiddelen om dadelijk een verbeterde bloedcirculatie te bevorderen en om de ruggengraat te versterken. Zelf noem ik dit "ritmische massage" omdat ik met een constant ritme het lichaam masseer en wegens de aangepaste muziek en de klanken die spontaan vermengd worden met de sessie.

 

Complementaire therapieën zoals Bio-relaxatie, Klanktherapie, Manuele Lymfedrainage en Voetreflexmassage worden met elkaar gecombineerd indien nodig, we maken daar graag de nodige tijd voor vrij. 

 

 

"Good massages are hard to find, harder to leave and impossible to forget"

 

 

 

 

 

 

Sri Dhanvantari the Lord of Ayurveda
Sri Dhanvantari the Lord of Ayurveda

 

 

 

* NIEUW * MARMA MASSAGE 

 

Marma Massage is een specifieke ayurvedische behandeling door middel van authentieke drukpunten. Er zijn ongeveer 107 marmapunten verspreid over het menselijk lichaam, ze vormen als het ware een brug tussen het fysieke en het subtiele lichaam. Via deze massage kunnen we de prana (=levenskracht) of het zelfgenezend vermogen op een zeer doelgerichte manier bekrachtigen. Het is een meditatieve en tegelijk ritmische soort massage ~ er zijn momenten waar de tijd precies stopgezet wordt en andere waarbij een schuddende ~ activerende beweging je in diepe rust brengen. 

Ik bied een korte sessie van 45 minuten aan om kennis te maken en een uitgebreide sessie van 90 minuten waarbij het lichaam in zijn geheel aan bod komt. Daarbij worden dikwijls ook therapeutische stemvorken ingezet om bepaalde marmapunten of chakra's te helpen balanceren. Zeker het proberen waard, alleen al omdat de focus zo sterk op biomagnetisme en bijhorende healing ligt. Geef steeds uw acute of chronische klachten door zodanig dat er vanuit deze hoek bewust kan aan gewerkt worden.

 

 

 

 

 Hoe krijgt u betere resultaten uit uw behandelingen?

 

 

 

Bij tweewekelijkse herhaling scoort holistische therapie waardevol bij chronische pijn(en) en aandoeningen zoals fybromyalgie, CVS, hernia's, reuma, depressies, slapeloosheid en ademhalingsproblemen. Kortweg véél klachten die door de meeste reguliere dokters als onomkeerbaar worden beschouwd. Ook bij acute rugspanning werkt dergelijke behandeling uitstekend. Hiermee ga ik niet beweren dat ik deze problemen kan genezen, maar eerder het standpunt aannemen dat het individueel genezingsproces via natuurlijke weg enorm kan ondersteund worden. Bij een reeks behandelingen (6 tot 9) kunnen we spreken van doeltreffende resultaten zoals vermindering van storende klachten en een meer blijvend gevoel van ontspanning, zelfaanvaarding en lichamelijke flexibiliteit.

 

Maandelijkse herhaling geeft dikwijls al goede resultaten bij allerlei nek- en rugklachten, overmatige stress, innerlijke onrust, slechte bloedcirculatie, slaapproblemen enzovoort. Om de 2 weken geeft de allerbeste resultaten aangezien het zelfgenezend systeem zo met voldoende kwantiteit en regelmaat versterkt wordt. Ook voor sporters is deze massage een fantastische aanvulling op hun fysieke training, zelfs voor beroepsatleten. Probeer eens een reeks uit, zo kan u het zelf ervaren. We spreken samen een voordelige prijs af of er wordt gerekend naargelang de tijd van de sessie.