" Zorg dragen voor je lichaam, is je ziel zin geven om erin te wonen "

 

 

RELAXATIE-MASSAGE

 

Ontspanningsmassage is geschikt voor wie houdt van een neutraler accent. Deze massage geeft vooral aandacht aan het ontspannen van de spieren, pezen en ligamenten, minder intense focus op de bloedcirculatie van de ruggengraat dan bijvoorbeeld dieptemassage. Goede keuze wanneer je liever geen pijnpunten ontdekt en dus op een zo zacht mogelijke manier in relaxatie wenst te komen.

 

Alles wordt afgestemd op het moment en u kan daarbij kiezen uit licht verwarmde ayurvedische olie, neutrale olie (sesam-, jojoba- of abrikozenpitolie) of een zelf samengestelde mengeling. Alle producten die op de huid worden aangebracht zijn van de hoogst mogelijke zuiverheid.

 

 


HOLISTISCHE MASSAGE

 

Deze massage is ideaal voor mensen met rug-, schouder- of nekklachten. Aanrader voor hen die graag een wat steviger type massage verkiezen, maar ook een zacht accent is steeds mogelijk. De technieken zijn een versmelting tussen Oost en West: Shiatsu of Marma drukpunten, Dieptemassage en  Relaxatiemassage. De handpalmen, duimen, kneukels en elleboog zijn daarbij mijn voornaamste hulpmiddelen om een verbeterde bloedcirculatie te begunstigen en de ruggengraat te versterken.

 

Complementaire therapieën zoals Bio-relaxatie, Klanktherapie, Manuele Lymfedrainage en Voetreflexmassage worden met elkaar gecombineerd indien nodig, we maken daar graag de nodige tijd voor vrij! 

 

 

 

"Great massage is hard to find, harder to leave and impossible to forget"

 

 

 

 

 

 

 

 

  MARMA MASSAGE 

 

Marma Massage is een specifieke ayurvedische behandeling door middel van authentieke drukpunten. Er zijn ongeveer 107 marmapunten verspreid over het menselijk lichaam, ze vormen als het ware een brug tussen het fysieke en het subtiele lichaam. Via deze massage kunnen we het zelfgenezend vermogen op een zeer doelgerichte manier bekrachtigen. Het is een meditatieve en tegelijk ritmische soort massage ~ er zijn momenten waar de tijd precies stopgezet wordt en andere waarbij een schuddende ~ activerende beweging je in diepe rust brengt. 

Ik bied een korte sessie van 45 minuten aan om kennis te maken en een uitgebreide sessie van 90 minuten waarbij het lichaam in zijn geheel aan bod komt. Daarbij worden dikwijls ook therapeutische stemvorken ingezet om bepaalde marmapunten of chakra's te helpen balanceren. Zeker het proberen waard, alleen al omdat de focus zo sterk op biomagnetisme en bijhorende healing ligt. Geef steeds uw acute of chronische klachten door zodanig dat er vanuit deze hoek bewust kan aan gewerkt worden.

 

 

 

 

 Hoe krijgt u betere resultaten uit uw behandelingen?

 

Veel draait in een genezingsproces om vertrouwen en ontvankelijkheid, gun jezelf een echte kans dit te mogen ervaren. Daarom is herhaling een doorslaggevende factor om laagje voor laagje dingen op te klaren.

 

  • Tweewekelijkse herhaling geeft waardevolle verbetering bij chronische pijn(en) en aandoeningen zoals fybromyalgie, CVS, hernia's, reuma, depressies, slapeloosheid en ademhalingsproblemen. Kortweg véél klachten die door de meeste reguliere dokters als onomkeerbaar worden beschouwd. Ook bij acute rugspanning werkt dit type behandeling uitstekend. Hiermee ga ik niet beweren dat ik deze problemen kan genezen, maar eerder het standpunt aannemen dat het individueel genezingsproces via natuurlijke weg enorm kan ondersteund worden. Bij een reeks behandelingen (6 tot 9) kunnen we spreken van doeltreffende resultaten zoals vermindering van storende klachten en een meer blijvend gevoel van ontspanning, zelfaanvaarding en lichamelijke flexibiliteit.

 

  • Maandelijkse herhaling geeft dikwijls al goede resultaten bij allerlei nek- en rugklachten, overmatige stress, innerlijke onrust, slechte bloedcirculatie, slaapproblemen enzovoort. Om de 2 weken geeft de allerbeste resultaten aangezien het zelfgenezend systeem zo met voldoende kwantiteit en regelmaat versterkt wordt. Ook voor sporters is deze massage een fantastische aanvulling op hun fysieke training, zelfs voor beroepsatleten. Probeer eens een reeks uit, zo kan u het zelf ervaren. We spreken samen een gepaste prijs af of er wordt gerekend naargelang de tijd van de sessie.