WIE & WAAROM?

 

"Van jongs af aan werd ik steeds op natuurlijke manier behandeld met betrekking tot doorgemaakte ziektes en gezondheidskwaaltjes. Dit dankzij mijn ouders die opteerden voor uitgebreide consultaties bij een homeopathische arts in mijn geboortestad Gent. Een goede homeopaat maakt voldoende tijd om zijn cliënten op meerdere niveaus op te volgen: fysiek, emotioneel en met voldoende aandacht voor het voedingspatroon. Er is eigenlijk maar één enkele situatie in mijn leven geweest waar klassieke antibiotica gebruikt werd om van een hardnekkige ontsteking af te geraken. Op die manier raakte ik al vroeg gefascineerd door de kracht van zelfgenezing met behulp van volledig natuurlijke methoden. Dit kan zowel via helende kleuren (vb: aura-soma), geneeskrachtige kruiden, zuivere oliën of essences, versterkende voeding, drinken van levend water, relaxatietechnieken als via complementaire therapieën (Resonantietherapie, Fotonentherapie, EAV-testen,etc.). "

 

 

Ik bestudeerde 4 jaar holistische therapie aan de Europese academie voor natuurlijke gezondheidszorg te Gent.

Leerstof opleiding: van anatomie, biologie, pathologie, stressbeheersing, duiding & immunologie tot Griekse natuurfilosofie en allerlei praktijkgerichte vakken zoals: massage, voedingstherapie, manuele lymfedrainage, iriscopie, reflexologie (PSR & DSR) en andere relaxatietechnieken. Op die manier stel ik voor ieder individu een gepaste combinatie van therapieën samen, bijvoorbeeld fytotherapie (=kruidentherapie) aangevuld met massage, voetreflexologie, manuele lymfedrainage of klanktherapie naargelang de situatie.

 

Natuurlijke gezondheidszorg vormt een goede aanvulling voor cliënten die reeds bij een dokter, kinesist of osteopaat in behandeling zijn. De levensboom biedt complementaire behandelingen en zal, voor hen die van doeltreffende ontspanningsmassage houden, gegarandeerd een verassende ontdekking zijn. 

 

 

  " Graag tot uw dienst voor een introductiegesprek of rustgevende behandeling "

 

 

 

Matthias Mareen

gsm 0484.23.78.47

Holistic Health Care

info@levensboomtherapie.be 

De Levensboom neemt geen claims aan omtrent het thema diagnose en genezing van cliënten. Waar het bij holistische therapieën in essentie om gaat is het zelfgenezend mechanisme van  de mens beklemtonen en de verantwoordelijkheid over ons lichaam als prioriteit benaderen. Er wordt steeds complementair behandeld, wat betekent dat de therapieën die u aangeboden worden de klassieke geneeskunde aanvullen. Bij chronische of andere ernstige aandoeningen

wordt er dus bij voorkeur samengewerkt met de huisarts of behandelend geneesheer.  Een goede verstandhouding helpt het therapieplan te bekrachtigen.