Klankreizen

 

Hier kan u terecht voor unieke klankreizen, al dan niet in combinatie met andere therapieën. Ik gebruik klankschalen, pure wierook (vnl in korrelvorm), helende muziekinstrumenten (hangdrum, framedrum, rainmakers etc en specifieke stemvorken als bekrachtiging van het zelfgenezend systeem. Zowel voor kleine groepen als individueel holistisch lichaamswerk bied ik aangepaste innerlucke reizen.

 

GROEPSFORMULE

 

Klankreizen voor een kleine groep mensen van 5 tot 15 mensen in een rustige, comfortabele liggende positie op een matje met kussentje. De cirkel word steeds ingeleid met een klein woordje uitleg en een verbindende helende song. Naargelang de grootte van de ruimte voorzie ik instrumenten, kan eventueel in openlucht bij mooi weer of als er een grote shelter aanwezig op de locatie naar wens.

 

 

INDIVIDUELE KLANKREIS

 

De zuiverende klanken helpen snel en efficiënt bij het verzachten van aanhoudende stress of zware emoties, die onze dagelijkse waarnemingen beïnvloeden. Alles wordt steeds aangepast aan het moment of naargelang het niveau van bereikte ontspanning. Zo zal ik manuele lymfedrainage bijvoorbeeld voorbereiden met LUNA stemvorken die zuiverend op het water-element werken. Via lymfedrainage wordt een aanzienlijke hoeveelheid afvalstoffen direct afgevoerd via de nieren, wat eveneens het zenuwstelsel een boost geeft. Pijnlijke lichaamsdelen worden met specifieke klankschalen behandeld op een veilige, zachte manier. De stemvorken die op het lichaam toegepast worden zijn doelgerichter dan klankschalen wat betreft uitwerking op de rug, nek en schouders of op andere acupressuurpunten. Het combineren van lichaamswerk met een introductiegesprek kan in vele gevallen een grote meerwaarde brengen.

 

Ook privé-lessen behoren tot de mogelijkheden voor iedereen met interesse, zowel op verplaatsing als in mijn praktijk. Neem best eerst een kennismakingssessie om beter te begrijpen hoe ik tewerk ga en omdat ontvangen het begin is van een constructieve wisselwerking. 

 

 

Warme groet, 

 

Matthias

 

 

kristallen klankschalen zijn uniek en krachtig
kristallen klankschalen zijn uniek en krachtig